Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Golems. Vispasaules Elektrības diena

Kad laukos tiku pie interneta, uztaisīju raksteli Cilvēka elektrostatiskā niša. Saņēmu komentāru: „Ko murgo.”
Kad izrakstīju no grāmatas, „cilvēka ausī ir elektriska shēma,” saņēmu komentāru - mikroshēmas var būt tikai kristālos.
Pēc komentāriem var spriest, ka rakstu pārāk sarežģīti. Tāpēc uzreiz pieteikšu akcentus.

Visi zin, ka pa nerviem skrien biostrāvas – tas ir mainīgais lauks.
Bet daudzi smīkņā, kad dzird par čākrām vai akupunktūras meridianiem.
Mēģināšu parādīt, ka ir vēl cits – pastāvīgais lauks, un tas nav tas pats, kas pa nerviem.

Visi zin, kas ir smadzeņu encefalogrammas – elektrodi uz galvas – viss notiek.
Retais būs dzirdējis, ka ir arī muskuļu „encefalogrammas” – miogrammas – pastāvīgais lauks. Tā spriegums daudz mazāks, bet frekvence augstāka. Kad atfiltrēts mainīgais lauks, var nolasīt pastāvīgo.

Smadzeņu encefalogrammu frekvence svārstās no apmēram 10 Hz (alfa ritmi) līdz apmēram 50 Hz (beta ritmi).
Miogrammu frekvence (pastāvīgais lauks) svārstās no 800 līdz pat 100 000 Herciem.
Tās ir tās strāvas, kas veicina ievainojumu aizdzīšanu, tritona astes atjaunošanos, koku augšanu un atšķir patērētāju no „garīga cilvēka.”

To pirmais bija iedomājies badošanās teorētiķis un praktiķis Suvorins – koks, augdams apliec iesistu naglu, tāpēc, ka ap viņu ir elektromagnētisks lauks.
Divi Jēla universitātes (ASV) fiziologi Harolds S.Bjūrs un Lenards Dž.Ravitcs ņēma apaugļotu vardes ikru un ar jūtīgu voltmetru noteica galvenos elektromagnētiskā lauka sprieguma vektorus. Kur bijis lielākais spriegums, tur vēlāk attīstījās nervu sistēmas galvenie zari. Nevieliskā elektrība „velk” vielu?
Turpmākie pētījumi: Roberts Bekers savus 30 gadus ilgušos pētījumus izdevis grāmatā The Body Electric ("Elektriskais ķermenis"). Pētījumos ar salamandrām Bekers pierādījis, ka abiniekiem ievainojuma vietās pastiprinās elektromagnētiskais lauks, tas arī veicina pastiprinātu šūnu dalīšanos. Ievainojumam sadzīstot, lauka spriegums atgriežas normas robežās.

Organismu sarežģītībai pieaugot, spēja audiem atjaunoties samazinās. Tomēr arī cilvēkam rētas sadzīst, nemaz nerunājot par nepārtruktajām mikrotraumām. Bekers: „Ataugšanu veicina nervu zaru savienojumi ar epidermas slāni, radot t.s. epidermālos savienojumus. Darbojoties kā kontaktligzdā iespraustas elektriskās kontaktdakšas, šie savienojumi veido precīzu elektrisko ķēdi... Šādos ievainojumos elektriskās strāvas virziens un spēks kalpo kā peilēšanas sitēma. Tas ir līdzīgi veidam, kā kompleksas sistēmas tiek kartētas fāžu telpā. Tas atklāj fraktālo sistēmu pamatmodeļus – hologrāfiskos procesus darbībā.”

Pa nerviem skrien biostrāvas. Vai Bekera strāvas ir tās pašas? Nē, nav.
Tas, kas izraisa nervu impulsu pārraidi ir mainīgais lauks.
Tas darbojas pēc ieslēgts – izslēgts principa, izraisa muskuļu kontrakcijas, dziedzeru sekrēciju, sirdspukstus un sensorās sajūtas. To arī parasti domā, kad runā ar biostrāvām.
Bekera lauks ir pastāvīgais lauks, tas nemitīgi staro šūnu līmenī, kamēr cilvēks ir dzīvs. Pēc tam „gars atgriežas pie Dieva,” - iespējams - 40 dienu laikā. Mironim nagi un bārda redzami aug vēl pāris dienas pēc nāves. Pareizticīgie pēdējoreiz atvadās četrdesmitajā dienā. Šajā laukā ir akupunktūras meridiāni.

Par „čakrām” runāja Austrumu gudrie jau sen. Rietumu gudrie atzīst tikai ar dzelžiem fiksētus pierādījumus. Tādus ir savākusi Dr.Hanta un citi:
Atfiltrējot spēcīgos mainīgā lauka (pa nerviem) signālus, kļuva iespējams mērīt daudz mazākas intensitātes, bet augstākas frekvence (virs 500 Hz) pastāvīgo lauku. Tā svārstības vidēji ap 10 000 Hz, voltāža zema (mazāk par pusi no nekustīga muskuļa sprieguma). Šī lauka frekvence būtiski atšķiras „psihiskajiem” (kuriem parapsiholoģiskas spējas), un „garīgajiem” (kam ir sirds gudrība). Ienāca prātā dokumentālā filma par Jāni Stradiņu, kurš lieliski pārzina augstās kultūras jautājumus, bet nezin ne sava uzvalka lielumu, ne kurpju vai mašīnas nummuru. Austrumu „garīgajiem” pastāvīgā lauka frekvence daudzkārt pārsniedz „psihisko” faķīru lauka frekvenci. Stradiņa „valstība nav no šis pasaules” - prezidents neiznāks - citādas vibrācijas.
Hantas pētījumos atklājās, ka tiešā lauka nolasījumi ir visspēcīgākie virs čakrām.

Paredzu iebildumus, ka bilde ir viena un tiešais un mainīgais lauki ir tikai terminoloģijas jautāums. Var jau būt. Ar to arī apsveicu Vispasaules Elektrības dienā! Vai tad vēl tāda nav izgudrota?

Pirmo reizi publicēts 10.04.2010. Aliens.lv iepriekšējā versijā.