Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Personiskā stila izpausmes ar vasaras kleitām

[Reklāmas materiāls]

Vasaras kleitas ir neaizstājams garderobes elements dažādām dzīves situācijām. Sākot no ikdienas pastaigām līdz svinīgiem pasākumiem, šis apģērbs piedāvā plašu stilu un iespēju klāstu. Neatkarīgi no tava stila, vasaras kleitas spēj piemēroties jebkuram garastāvoklim un vajadzībām.

Vasaras kleitas ir bijušas populāras jau gadsimtiem ilgi, pierādot sevi kā ērts un funkcionāls apģērba gabals karstos laika apstākļos.

Izvēloties vasaras kleitu, svarīgi pievērst uzmanību krāsai un rakstam, kas atspoguļo personisko stilu. Piemēram, ziedu raksts var norādīt uz romantisku un sievišķīgu personību, bet vienkārša gara kleita uz eleganci un radošumu.

Svarīgi ir detalizēti elementi, piemēram, kakla lentes vai sprādze, kas var papildināt stila unikālo personību. Izmanto savas mīļākās krāsas, lai izceltu savu stilu. Lasi šeit par modernām sieviešu kleitām. 

Auduma un krāsas izvēle

Ikdienas nēsāšanai izvēlies ērtu un viegli kopjamu audumu, piemēram, kokvilnu vai linu, lai justos ērti visu dienu. Ja paredzēts īpašs pasākums, izvēlies eleganta auduma kleitu ar smalkāku apdari.

Krāsu izvēlē ievēro apkārtējo vidi - ikdienas aktivitātēm labāk piestāv vienkāršas un gaišas krāsas, savukārt svinīgiem notikumiem var izvēlēties ko spilgtāku un izteiksmīgāku.

Džinsu kleitas - https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apgerbs/kleitas/f/all/dzinsa-kleitas

Garuma un stila pielāgošana

Pasākuma raksturs ir būtisks faktors noteiktas kleitas izvēlē. Piemēram, darba dienai piestāvoša kleita būs garumā līdz ceļiem vai nedaudz virs tiem. Savukārt svinīgai ballītei var izvēlēties garu vakarkleitu ar elegantiem elementiem.

Kokteiļkleitas atrodi šeit - https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apgerbs/kleitas/f/all/kokteilkleitas

Pareizas izvēles nozīmīgums

Svarīgi ņemt vērā pasākuma nozīmīgumu, lai neizrādītos neveikla situācija. Piemēram, uz darba sapulci nav ieteicams ierasties peldkleitā vai ļoti īsu svārku formā.

Aksesuāru loma tēla papildināšanā

Izvēloties aksesuārus, ir svarīgi ņemt vērā kleitas dizainu un krāsu. Saskaņo aksesuārus ar kleitas rakstu un krāsu, lai radītu harmonisku kopējo izskatu.

Piemēram:
• Ja kleita ir vienkārša un vienkrāsaina, vari izmantot izteiksmīgas kaklarotas.
• Ja kleita jau ir daudzveidīga un krāsaina, labāk izvēlēties vienkāršākus aksesuārus, kas nekonkurē ar kleitu.

Katram cilvēkam ir savs personiskais stils, kas jāatspoguļo arī aksesuāros. Izvēlies aksesuārus, kas atspoguļo tavas personības šķautnes un gaumi.

• Ja esi mazliet ekscentriskas dabas, vari izmēģināt nesaskaņotas formu vai krāsu kombinācijas.
• Ja vairāk pievērs uzmanību detaļām, izvēlies delikātus aksesuārus, kas pievienos eleganci taviem tērpiem.

Figūras īpatnības

Izvēloties piegriezumu, ir svarīgi ņemt vērā figūras īpašības. Ja esi ar platiem pleciem, izvairies no bezplecu kleitām. Tā vietā izvēlies V-veida izgriezumu, kas uzsvērs tavu kaklu un radīs līdzsvarotu tēlu.

Eksperimentējot ar dažādiem kleitu stiliem, vari atklāt jaunas un interesantas kombinācijas, kas papildinās tavu garderobi. Izmēģini gan romantiskas ziedu rakstu kleitas, gan modernas un vienkāršas kleitas.

Izvēloties jaunus audumus, piemēram, vieglu lina vai mīkstu kokvilnu, vari piešķirt savam stilam svaigumu. Turklāt, būtiska ir krāsu izvēle - spilgtas un piesātinātas krāsas var piešķirt dzīvīgumu taviem apģērbiem.

Vasaras kleitas no kokvilnas, lina, zīda u.c. audumiem 220.lv interneta veikala klāstā. Jūs jau gaida plaša krāsu, rakstu un izmēru izvēle. Vero Moda, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Desigual, Makadamia u.c. zīmoli - jaunākās modes kolekcijas un iepriekšējo sezonu apģērbs izdevīgāk.