Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Softshell kombinezoni - virsdrēbes ar pievienoto vērtību

[Reklāmas materiāls]

Mūsdienu aktīvajā dzīvesveidā, kur fiziskā aktivitāte un brīvā dabā pavadītais laiks iegūst aizvien lielāku nozīmi, īpaši svarīga kļūst izvēlēto virsdrēbju kvalitāte un efektivitāte. Viens no jaunākajiem un inovatīvākajiem apģērba risinājumiem ir softshell kombinezoni.

Šie apģērba gabali nav tikai modei un komfortam, bet arī spēj nodrošināt īpašu aizsardzību un veiktspēju dažādās āra aktivitātēs. Tie ir ieguvuši lielu popularitāti un atzinību dažādu iemeslu dēļ: piedāvājot gan izcilu aizsardzību pret laika apstākļiem, gan lielisku komfortu un pārvietošanās brīvību.

Softshell materiāli

Softshell kombinezoni ir izgatavoti no speciāliem materiāliem, kas apvieno vairākas īpašības vienā. Šie materiāli parasti ir trīsslāņu konstrukcijās, kas sastāv no ūdeni atgrūdoša ārējā slāņa, mīksta un elastīga vidējā slāņa, kā arī siltināta iekšējā slāņa. Šāda veida materiāla struktūra nodrošina aizsardzību pret vēju, mitrumu un aukstumu, vienlaikus saglabājot optimālu ķermeņa temperatūru.

Visaptveroša aizsardzība

Softshell kombinezons ir ideāli piemērots dažādām āra aktivitātēm, sākot no kalnu pārgājieniem līdz pat snovborda braucieniem. Tie nodrošina pilnīgu aizsardzību pret mainīgajiem laikapstākļiem, aukstumu un lietu. Ūdeni atgrūdošais ārējais slānis novērš ūdens uzsūkšanos, vienlaikus ļaujot ādai elpot.

Elpojoša struktūra

Softshell materiāli piedāvā īpašu struktūru, kas ļauj ķermenim regulēt temperatūru un mitruma līmeni. Tas nozīmē, ka kombinezons ne tikai aizsargā pret aukstu vēju, bet arī sniedz komfortu, nodrošinot optimālu ķermeņa siltuma regulāciju.

Komforts un pārvietošanās brīvība

Viena no softshell kombinezonu galvenajām priekšrocībām ir to elastīgums un pārvietošanās brīvība. Elastīgais materiāls ļauj apģērbam pielāgoties ķermeņa kustībām, neierobežojot aktivitātes intensitāti vai veidu. Tas padara softshell kombinezonu par lielisku izvēli gan aktīviem sporta veidiem, gan ikdienas lietošanai.

Jo īpaši svarīgi tas ir bērniem, kam kustību brīvība ir tik svarīga! Sofshell kombinezons ir lieliska bērna apģērba izvēle, ja bērnam nepieciešamas starpsezonas virsdrēbes. Pateicoties materiāla īpašībām, softshell kombinezons pasargās no vēja, lietus un mainīgajiem laikapstākļiem. Šāda veida kombinezoni atrodami tādu ražotāju kā Huppa, Reima, Lassie u.c. apģērbu katalogos. Koši, spilgti, krāsaini, ar puķu rakstiem u.tml. gan mazākajiem, gan jau pirmsskolas vecuma bērniem.

Dažādām aktivitātēm

Softshell kombinezonus var izmantot dažādās situācijās un dzīves aktivitātēs. Tie ir piemēroti gan kalnu ekspedīcijām, meža pastaigām, gan arī aktīviem ziemas sporta veidiem, pat slēpošanai! Tāpat šie kombinezoni ir populāri arī kā ikdienas apģērbs, jo tiem ir ne tikai funkcionālas īpašības, bet tie arī izskatās lieliski! Atsevišķiem modeļiem ceļgalos ir iešūts papildus biezāks materiāls izturībai intensīvas nēsāšanas apstākļos.

Softshell kombinezona kopšana

Lai kombinezona materiāls saglabātu savas īpašības un lai palielinātu tā kalpošanas ilgumu, ir svarīgi ievērot kopšanas un tīrīšanas norādījumus.

• Veļas mašīnā iestatiet delikātas veļas mazgāšanas programmu un mazgājiet pēc iespējas mazākā ūdens temperatūrā.
• Mazgājiet to pēc nepieciešamības, un ja tas ir viegli netīrs, pietiek to izskalot ar ūdeni un nelielu ziepju daudzumu. Pēc tam tas jāizskalo un tam jāļauj kārtīgi izžūt.
• Izmantojot veļas mazgāšanas ciklu ar centrifūgu, iestatiet to uz pēc iespējas mazākiem apgriezieniem. Katra mazgāšanas reize pazemina softshell materiāla kvalitāti, tādēļ jāizvēlas pēc iespējas saudzīgāki mazgāšanas iestatījumi.
• Nekādā gadījumā neizmantojiet veļas mīkstinātājus, jo tie var negatīvi ietekmēt materiāla ūdens atgrūšanas īpašību! Iegādājieties speciālos mazgāšanas līdzekļus tieši softshell materiāla virsdrēbēm.

Softshell kombinezoni ir radīti, lai piedāvātu labāko no divām pasaulēm - aizsardzību un komfortu. Kopumā softshell kombinezoni savieno izcilu aizsardzību pret laikapstākļiem ar ērtu un elastīgu apģērba gabalu, kas ir pielāgojams dažādām aktivitātēm. Tāpēc tie ir kļuvuši par populāru izvēli cilvēkiem, kuriem svarīga gan komforta, gan aizsardzības sajūta, veicot āra aktivitātes.

Interneta veikalā 220.lv pieejami zīmolu, kā Reima, Name it, Lenne kombinezoni u.c. softshell kombinezoni dažāda vecuma meitenēm un zēniem gan pavasara un rudens, gan starpsezonas softshell kombinezoni.